Puteri Sarah Liyana tidak tertekan Ammar Alfian ragut dara sucinya

By | February 12, 2014

Puteri Sarah Liyana tidak tertekan Ammar Alfian ragut dara suci SYOKBAH Puteri Sarah Liyana tidak tertekan Ammar Alfian ragut dara sucinya

Puteri Sarah Liyana tidak tertekan Ammar Alfian ragut dara sucinya - Dengan perkahwinan Puteri Sarah Liyana dan Syamsul Yusof tinggal kurang sebulan dari sekarang, bekas pelakon seksi itu menjelaskan tidak tertekan dengan pengakuan Ammar Alfian ragut dara sucinya yang telah dibangkitkan baru-baru ini.

Katanya, dia mahu melupakan kisah silam yang menyakitkan itu dan bersedia untuk bergelar isteri kepada Syamsul Yusof. Sehingga kini, persiapan majlis perkahwinan mereka sudah hampir 60 peratus siap.

“Benar, kami akan bernikah pada 8 Mac ini. Buat masa ini, persiapan majlis itu banyak dibantu keluarga dan rakan. Saya tidak tertekan dan masih bekerja sehingga ke hari ini. Saya juga belum pasti bila akan bercuti menjelang tarikh itu.”

Tak sabar pula admin nak tengok majlis akad nikah dan persandingan pasangan sensasi ini. Pastinya, bukan admin sahaja yang teruja malah kesemua peminat setia Puteri Sarah Liyana dan Syamsul Yusof. Tahniah !! – sumber

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge